Keď hostia vstúpia do reštaurácie, chcú mať príjemný zážitok a nechcú byť rušení pachmi z kuchyne alebo vydýchaným vzduchom. Aby sa tomuto predišlo, je dôležité mať správny systém vetrania a odsávania, pre udržanie čerstvého vzduchu bez tepelných strát. Systém vzduchotechniky odsávania a vetrania kuchýň sa navrhuje podľa optimálneho a komplexného riešenia v zariadení. V prvom rade musí vzduchotechnika udržiavať vhodnú kvalitu vzduchu, musí poskytovať dokonalé vetranie alebo odsávanie, spätne získavať teplo a popri tom šetriť energiu. Riešenie spôsobu zaistenia vetrania v kuchyni závisí od veľkosti kuchyne a usporiadania spotrebičov. Najvhodnejší návrh vzduchotechniky sa robí podľa priestorového usporiadania kuchyne s cieľom plne zachovať využitie miestnosti. Moderná vzduchotechnika ponúka možnosť výberu lokálneho alebo celoplošného vetrania, štandardne za pomoci digestorov.
Pre podrobnejšie informácie a vypracovanie cenovej ponuky nás neváhajte kontaktovať: info@veselovskysro.sk alebo 0918 731 757



.